Informacje ogólne
Ekologiczny hotel wybudowany z naturalnych materiałów, położony jest wśród egzotycznej zieleni. Na jego terenie działają cztery restauracje. Carabao Restaurant serwuje orzeźwiające soki kokosowo-owocowe i pulchniutkie omlety z różnorodnymi dodatkami na śniadanie. W Doña Lina Revolving Restaurant można zamówić smakowity obiad, obserwując jak szef kuchni przyrządza posiłki w otwartej kuchni. The Coco Grill serwuje dania stanowiące mieszankę wpływów najwspanialszych kuchni świata m.in. Chin, Indonezji, Kambodży, Libanu, Malezji, Japonii czy Indii. Trattoria Sotto Le Stelle ma w menu głównie smakołyki włoskie, a także rozmaite opcje dla wegetarian.
W obrębie hotelu znajdują się dwa baseny – jeden główny, największy z częścią przeznaczoną specjalnie dla dzieci oraz drugi, odosobniony, ulokowany na zielonym wzgórzu, z którego widać morze w całej jego okazałości. W pobliżu znajduje się jacuzzi oraz bar. W hotelowym kompleksie spa można poddać się relaksującym masażom czy zdecydować się na upiększające okłady z papai oraz miodu. Natomiast w sklepie zaopatrzyć się w pamiątki, upominki dla bliskich, lokalne rękodzieło i typowo filipińskie produkty.
DLACZEGO POLECAMY
- Bogata oferta dla wielbicieli sportów: kort tenisowy, boisko do koszykówki, trasy do biegania, narty wodne, wakeboarding, kajakarstwo, pływanie na dmuchanym bananie
- W hotelu działa manufaktura mydła i organicznych kosmetyków, w której można zakupić znakomitej jakości produkty pielęgnacyjne oraz przyjrzeć się procesowi ich wytwarzania
- Hotel idealny zarówno dla par, jak i dla rodzin podróżujących z dziećmi. Znajduje się tutaj basen dla dzieci, liczne możliwości spędzenia czasu, a także hotelowa klinika medyczna otwarta od 8:00 do 20:00